Thursday, April 5, 2012

PERUBAHAN KAH INI

Hari ini ako seperti orang bingung.Semalam akO n adeq Jai akO g dengo psL Zhulian.AkO sentiasa doakan kejayaan aDeq akO.Die sangat rajin.Die sangat tekun.Die sangat tidak berputus Asa.Die sangat memahami.AkO mmg seluttt g ler laa kat aDeq akO tu.If die nk bikiN betui-betui die akan bikin.Tak men-men nye.Mesti Lorghhh...
Sebenarnya Dh 2 hAri akO rasa x sedaP badan.AkO asyik bersin aje.Nape Ye.Mata AkO gatai. Hidung gatai.Ngantok.Macam tak cukuP tido.Ntah la akO nk bikin tugas-tugas harian akO d opiz sangat laa Malaz.Ya aLLah nape ye.Penat.Memang dis week nk bikin Over time pown cam x sanggop je.Arghhh guano weyy.

Ako suke berniaGa.ala kocik2 nye perniagaan.Udah macam-macam akO masuk utk jadi ahLi.If ada Award Psl Kemasukan pelbagai barangan MLM.Ako ler pemenangNYa.Tapi takde ek..nape?
Siannn akO.Ako sanggoP meh.Ako ada kemahuan utk bermula dari bawah.Camne perniagaan tu berjalan.Ermm ini idok.Seme nye kroni.AsaL ada geng terbaek baru lah Berjaya.Ah lantaklah Memang penat akO, if nak layanz org2 yg tak berilmU ini.

Tahun ni akO masuk 2 syarikat..Zhulian & AJGM ( Al-Jannah GeneraL Marketing ) x silap akO ler.Zhulian mmg dari dulu akO dh tau dah.Ibu akO x lepas daripada barangan Zhulian.Barang2 omeh nye..Wallahhhhh sangat besh ye.B'Young nye sangat bagus utk kesihatan.Iso3 nye sangat sedap rasa Oren.Ako kalau bab2 makan vitamin tambahan ni berkaitan n bersangkutan dg ayO..Marbless laa..akO mmg suke n laju tau.Ako suke sangat dowhh.Memang akO suke sangat.
Tapi klu bab pil2 hampommmmmmmmmmm ako nk mamam.sowi ek..tak kose teman.Tak tertelan.

Hari ni pun dh len mcm hidung akO ni.
Asal piot je flU..
Asal dtg piot je FeveR.
Arghhh fedupp akO.Aishhhh x baik lak.Dah memang tertulis.Nak wat camne ek.
Astaqfirullah hal azim.
Kena terima Dugaan tuhan.

Camni kono MC ler...
arghhhhhhh 10sion dgn perubahan ini.
Or tuka perubahan diri...
haa3...

3 comments:

lovelywa said...

salam kak,

aritu ada bowling JPM puspanita akak tak masuk ke?? sy perasan ada sorang sebijik muka akak, tp bile sy tanya ada blog ke tak, dia kata takde..iskh konfius btul..tp memang sebijik sejibun laa..

Adams Ayens said...

ehhh ye ke...
masa tu kamu sebelah team akk kot..cer bagi info sket..
ntah2 ye kot kamu tnya akak tu..if betui may b akk x donga..huhuhu
Maafkan saya adek Ku

lovelywa said...

muahahaha..tak dongar rupenye..sabor jelahh..