Wednesday, February 11, 2015

RASA DI HARGAI


Alhamdulillah...

Berbintang-bintang ai dapat..bila mana dapat tau dat owner repost my IG. Wow seronok tidak terhingga. Gahse diri cam retis plak. Pepun suke sangat. Suke nengok diri sendiri. Sebeno nya candid je tu..Memang tak sengaja. Pasal ai dah janji dengan owner bila ai pakai shawl yang ai beli dengan beliau..ai nak post then nak pomote pada kengkawan yang gemo pakek shawl. Suke kann.
Apa pun tq so much darling @simplecuteshawl_hanie & @simplecuteshawl_raini. Tak silap ai depa ni adik beradik kot..ke kembo..?
Yang penting ai selesa senang n cepat pakek itu shawl. 
Pada mulanya ai nengok ig anak pelakon Ziela jalil yang pakek shawl di IG beliau. Terus ai serbey kat blog depa. Then terus beli. habeh cito. Dan pueh hati chek no..
Jom kengkawan sokong peniaga malay..


2 comments:

eMMe said...

wowww... akak nink kelihatan jelita di situ.. heeee~

Adams Ayens said...

amboiiii...
jgn laaa puji meninggi...
biasa biasa jae