Thursday, January 13, 2011

Masih Dalam Dilema

13 Januari 2011
7.30 pagi

Wow...
Sungguh indah pagi ini.Dah set kat mind akO.Tido awal + bangun awal + siap Awal + g anto Naylies Awal...= jadinyer sampai SPR awal.
Tunggu Ct Khadijah smpai.Die pun terlambat sket.Xpe..Ako masih menunggu.
Kul 7.52 naik atas tkt 5 bhg Pengurusan Admin, daftar nama menyatakan kami datang!
Pasal org yg nk tlg bikin "tumb print" masih xde lagi.So kami be2 g bekpes dulu..
Sarapan..
Ct amek Nasi kerabu + ayam goeng
Ako amek nasi lemak bungkus = total makanan kami be2 $5.90
Ako amek air kopi ais ct teh o + $2...
Perghhh gumuk akO camni seyyy...murah giler.Makanan pun sodap2 belaka.

Kul 8.30 naik opis + CC bagi form untuk isi bagi pas kerja n seme maklumat tentang diri.Siap isi ada yg tak lengkap lagi.Bcoz CC nak gambo laks..adeh..mne ada..Semalam CC tak bgtau.If tak dah siap rini gak.

Tunggu Cik HIdayah - PSU buat suat penempatan dari dh habez isi form smpai le kul 11.
baru die bgtau Bos takde.So tak bole nka bikin suat penempatan coz ada perbincangan lagi yg perlu dibincangkan untuk tempatkan kami be2.

Perghhhh...
cam orang2 penting jer..+ cam pegawai laks..
Jadi pelagi kami turun bawah g perpustakaan hinggalah saat akO menaip ni lagi.
Jadinye dah 3 ari datang kerja tapi supa org tak bekerja.
Boleyyyy...

Jadinyer..saat ini Ako kena TUNGGU LAGI..
Masih Dalam Di Lema

3 comments:

.:mama dhia:. said...

sabor la kak..memang gitu..
mase mule2 masuk MOF gitu gak..dekat 3 minggu..cek balik, katenyer name org tercicir..lagi hampeh..
sib baik opis lame dekat, jd lepas daftara kedatangan, terus ke opis lame.. lepak ngan kawan2..
akak kat parcel D kaN?? best cafe situ..banyak choice..

eMMe said...

nape kak nink dlm dilema lak? bukan dah lega ke kak?

BUYEN said...

emme - dlm dilema psl suat penempatan bg lmbt.
ntah apa lg yg dipilih antara 2 org ni.

Yana - mmg r dek sabo..tapi depa ni mcm buat tak tau je.Rasenye keja xde ! Masing2 borak..dh r akk kena dok kat admin...perghh
sukar nk dihadapi...BISING...