Friday, November 18, 2011

My Prince 5 Month


inilah My Prince..Naqib Adam..mula hari ni genap la beliau 5 bulan.
Ya allah..rasa kejap aje.Rasanye AKo baru semalam je lahirkan Prince.Masih terasa perut ako d tolak-tolak + ubat bius masih rasa je.KAdang tu rasa gak kebas d perut.
Kejap tu jua la my body cam naik banyak.Wahh sangat banyak kew..
Xmo..xmo..xmo..ye..jangan mam banyak-banyak ler erk.
If tak henggat meme r cepat.
Ermm tapi takpe Insya allah bole menten kot.

Semalam bawak Prince g cucuk 5 bulan.AKo dapat temujanji petang.Di Klinik Kesihatan Salak Tinggi.Kiranye tak berapa jauh dari umah.Tapi naik keta jugak r.Kalau dekat leh jalan kaki ler erk.So ako dapat no 2095.Mak aiii naik ngantok ako nunggu.Ye r petang2 gitu.Mana taknye.Ibu lak g bahagian temujanji bahagian warga emas.Sangat ramai org.Tapi yang chek up iBu pun bukan Doc.Ketua Jururawat je.Sama r cam aKO.

Prince naik berat badan 7.1 kg.
Lilitan kepala 43cm.
Tinggi 64.
Seme yang berkenaan dgn Prince sangat-sangat bagus bagi perkembangan die skunk.
Seme bagus.Tapi tu la.Prince takmo nenen lagi.Malam pun dah jarang sekali.Skunk pun isap susu dlm botoi sangat kuat..dh 5 oz.Banyak tu..kadang sampai dah termuntah-muntah asik nak sumbekkk je kat mulut die.

Prince nak mula merangkak dah..
Habez toto Princess disondol-sondol dgn mukanye.So bergaduh laa 2 beradik tu.
Bila si Princess main PSP.SI Prince tengok jee..kakaknye..cam tau je nak main.




Kalau air liuq si Prince meme tak pernah benti.Ntah apa yang d idamkan.Tapi seingat akO.Masa peknen Prince dulu tak dapat mam Nasi Arab.Siann kan akO.Nak mam je kedai tutup.So sampai Prince kuar sampai laa ni tak dapat mam lagi.
Geramm je bile tengok bibir Prince Ako.rasa nk gigit jeww..


Prince akO pun dh pandai naik walkEr.


Sayanggggggggggggg ADik..Aqibs Adams..

1 comment:

.:Mama Dhia:. said...

oo..tak fully breastfeed ek kak???