Wednesday, September 17, 2014

MALAM MALAYSIA DAY

16 September 2014
Selasa
9.05 Malam
GSC Alamanda
Menonton Movie..

Seronok my kiddos dengo nak berjalan-jalan. Malam plak tu. Ai n Buyen saja bikin surprise kat dowang. Ajak nengok wayang. Movie kartun terbaru. Yang ai dah post sebelum nih. Memang seronok n menarik. Ai kasik 4 star laa. Kesungguhan dalam story tu menarik minat para penonton. Seperti biasa lagu "NEGARAKU" di nyanyikan sebelum tayangan bermula. Wahh ramai betui malam tu. Kebetulan kami nak balik Batu Caves, umah My SiL ler..pasal Buyen ada game bola sepak sok siangnya. Ingat kan pagi. Rupanya petang. Bila mana tau nak turun Batu Caves, seronok bukan kepalang ai. Mana taknya banyak nak jumpa geng sana. Okey..selepas habiz Movie..kami berpatah balik semula ke Sepang, pasalnya boot kasut Buyen tertinggal. Adoiii hanginnnn je awak dengo. So berpatah laa kami. Dan amek plak anak buah kesayangan bawak g makan. Pasalnya..KALOT WSSAP nak g makan. Asik ngaco Busu ajeee..ermm.. So kami pun mamam kat mamak Blue. Gelaran ai & Oya. Pasalnya kedai tu seme kaler bLue. So kami terus gelarkan mamak Blue. Melayani kiddos mamam roti canai..barulah kami balik gerak ke KL.

Adeq buat peace yohhh...
kakak ngengada bikin mulut camtu kann


Ishhh Gurl Ai ni..dah pandai nak gaya sendiri


Masa baik dengan Adeq..Kalot nak begambo..Dalam Wayang pun gelap-gelap tu..


Movie ni kami tak tengok..lagi..nak nengok omputih ajee..

We r Epy family..Selpy dulu sebelum blah..


Adeq n abg sama je..Adeq ni pangai sama je masa abg  masi kecil dulu..copy paste habiz. Penat ai nak layan..

Memasing nye selpy..Bawah ai tetap nak..walopun dah ngantok


3 comments:

norey said...

yg penting budak² happy kan

eMMe said...

sis nampak u lain la.. haahhaa.. suke color tudung putih shock pink tu, hehehe.. match2... suke tgk gambar selfi dengan anak2 n en suami.. ceriaaaa gitu... dah anak dara dah nely, dah teruna dah adik, leh tambah lgi ni, hohohoh...

Adams Ayens said...

Norey,...sesekali harus bawak depa plak..pasal kami sefamily meme kaki wayang..

Adeq Emme..
Kannn ..lain ek..owh tak pernah tgk sis pakai scarf ni kot..Tu kale pink benonya yang anak tudung tu..Bila dah kena cahaya lagi bercahaya. Wahh..muka pun dah bercahaya la pasal dah pakai MASK RUDAINIMASK..comey kannn...TQ Adeq sayanggg