Wednesday, November 10, 2010

My RaBBiT ChOMeL

Ermmm...rasa epy sangat bila tgk anak kite epy kann..
Wahhh kopak nenek Azizah semalam dikenakan oleh Cucunye..psl nk beli rabbit...
Menjerit-jerit anak dara akO bila nmpk Rabbit tu..dh le mcm Kucing..dengan bulu yg kembang tinga die jatuh ke bawah..bulu mata sampai menutupi mata rabbit tu..tapi yg tu mAhal sangat dowh..sekor je RM500...perghhhh Lelyss..jgn la cam tu bli yg kecik je la

Puas Nenek Pujuk supaya bli yg kecil aje..yg baru 2 bulan telinga kale Brown..badan putih belakang badan nye ada tompok Brown..jadilah tu pun daripada 100 rat dapat RM85 je..so blikan jugak laa untuk pets kesayangan Lelys..makanan pallet nyer 1 kilo RM5
oklahh..ermmmm kena..kena..kena..

Terus nenek bagi nama CHOMEL...
takde la berat sangat n Chomel sangat baik n diammm je...
kat umh memang dah ada sangkar Bella dulu...so trus Chomel dok dlm tu je..memang Lelys tak takot dgn Binatang...tak tido malam laaa...



2 comments:

eMMe said...

serius comel la rabit tu kak ning...
mane akak beli ni? kat MAHA ri tu ke?
comelll laaaa....suke la nely...ada kawan baru...hehehe...

BUYEN said...

eMME KU sayang..mmg siyess chomeL...
tapi sayang nyer 1 week Nely jaga rabbit tu..
dh meninggal dunia...nangis2 nely...
takat ni dh 2 ekor pet Nely mati..1st dulu Bella miaw...la ni rabbit..Chomel..pun Mati gak..uhuk2...