Friday, October 28, 2011

Bekpes wif OfisMAte SPR

Ohhh AKo sangat rajin hari ini..
Wahh dari malam aKo dh siapkan bahan-bahan utk dibawa ke opis utk bekpes wif Opsi mate.Pada mulanya semalam dengo Kak ILa nk bikin nasi lemak.Dan die suh aKO goeng Ikan bilis.Ikan yg kecik2..sungguh leceh bile nak siang kepala ikan itu.
Hahahah ayat cam Lengu ( sengal la maksudnya )..mana bisa deh gue mau goeng..
selalu yg bikin Ibu aja..bukan takmau bole..if skali akO masak..n skali mereka-mereka memakan masakan akO..pastinye terduduk..hahahah bole gitu..
Untuk pengetahuan kawan2 anak BUah ako jua la yg tlg AKo..
Ermm sangat la rajin tlg..pasal dpt upah On FB d Lptop AKO..tapi mmg pada asalnye die sgt rajin..tq my Boy..ALyhatta..
PAgi dh akO smpi opis..psl my Princess masih dlm MC..
jadinya sgt cepat jua aKo smpi n sgt cepat jua aKo bekpes pagi.
Kawan akO azuatee pung bwk Sandwic..uitt die bahan pun sedap meh..
So pagi ni saje ada 2 jenis sandwic..
Ako bwk Mee Kolo dr sarawak..Mak uda akO kasi mee kOlo..klu kt umh drp tak d goeng baik bawak opis n sedekah kawan2 mamam..
Awal2 lagi x sempat nk snap..Pasal nnti bila deme tgh mamam ada yg tak ske take pic..
Baik akO tggu Adik AKo AYU..take pic togeder-geder...
so Layanz kan aje kami mamam Ok..

Ako + AYU meme r ske bergambO..

AYu yg Come..eee x mayu pegang pinggan...kui3

byk kan makanan yg ada..
Haa lihat tu sapa yg kena..jgn marah erk adik-adik Ku..
Kaut byk2..nnti kite g Jog sama2 meh..

2 comments:

MISS DIVA said...

hahaha...sesungguhnya sy mmg suka bergambo dan makannn...hehehe.sandwich and mee kolok yg sedap. maaf yea sy dah abis kan mee tu..heheee..macehhh

BUYEN said...

yuppp akak pun suke meh..
sedapp kann..
insya allah if akk rajin lagi kena bawak algi tiap jumaat..
bekpes kui3..