Thursday, November 26, 2009

BERKORBAN

Kenapa aku..
Pesal aku..aku kan pekerja yg nakal.Asik cuti jerk.Tapi minta tolong dengan aku gak.
Hah tau xper..kat bawah tu PA admin semua dah cuti.Pastu suh aku ganti lak.Yg kawan aku tu sikit pun tak say minta tolong ker?..Akak tq ye tolong ganti. Haram jadah nak cakap.Memang kambing.Aku tak suka.Aku benci.Sib baik Dato dtg opis lambat n tak banyak kerja.Pastu Dato kuar awal.Tapi nape c Dobi tu tak balik awal.Eeeee saje r die ni.
B.E.N.G.A.N.G
pAS2 lunch tak bagi aku kuar lak.Suh buat kojo yg entah bila Dato nak sign.Memangdangkan Dato dah fly ke klate.Eeeeeeeeeeeeeeeeee..pe ni Dobi.Pegawai apa die nih.Ada la kata-kata kesat yg diucapkan pada aku semalam.Ceh takpe aku simpan jerk.
Untuk raya tahun2 akan datang.Takpe..hari korang.Yang PA tu pun bukan nak say tq aku dok tolong gantikan tempat die.Ceh.Balik2 tak bg apa2.

Ah benci laaa..dah terang2 aku nak balik Johor.Lepas buat korban kat Putrajaya.
Eeeeeeeeeeeeee tak nampak ke aku tulis alamat tu.Sangat benci seiiii.

Dari bujang bagi can orang lain balik raya.Sampai ler aku dah berfmly.
Ahhhh fed -up

Ni masih dok tggu kat opis.Tunggu cam buah tak jatuh.
Xpe untuk menenangkan hati aku...
Aku dah beli tiket awal2 lagi nak tengok wayang.
sANGAT BESH..sambungan pontianak TWILIGHT New Moon.

1 comment:

Sugar And Spices said...

sabo kak nink sabooo.....mana tahu dapat duit raya jap lagi...