Monday, September 20, 2010

REjKi Raya 2



AAarghhh mula bekerja arini..
Mood raya masih ada..ye la kan psl aKo tak dpt cuti raya..
So arini..keja malaz pun ada..
hah..mmg pun patut aKo malaz..psl kena ganti c PA lagi..mencik..
Dh ler aKo cuti 1 ari jew jumaat lepas..ps2 org2 yg cuti lama smbung lg arini..
Feddddddddddddddd uppppp...

Xpe...
rejki aKo ada...
Dapat hamper raya..makkk aii shantek giler...
Balang kaca beserta dulang dr RICARO...
beserta Kukis raya...
Saksikan laa..

3 comments:

eMMe said...

amboi kak nink! ni yg nak minta kat kak nink nih! takde lebih ke? me mmg tgh cari balang kuih raya..uhuhuhuhu....ade lagi ke org jual, dah raya 1 minggu dah nih,hahahaha...

BUYEN said...

adekKu Emme...
nnti akk nk chek ada tak tmpt kukis yg akk tak guna..lg akk bg kamu..or beli half rege nak?..
nk jual seme brg psl nk keep $ utk pindah nnti..
tnya la kwn2 sapa2 nk bli brg2 yg 2nd hand..sofa akk nk jual $500..katil $500

eMMe said...

kak nink, nnt update la kat blog, barang2 yg kak ning nak jual 2nd hand tu okey...?!