Wednesday, October 8, 2014

MEWARNA MALAYSIA BOOK OF RECORD

Sabtu, 4 Oktober 2014
SSTWO MALL, Petaling Jaya
Acara Mewarna Besar-Besaran Untuk Direkodkan Dalam Malaysia Book Of Rekod.

Alhamdulillah..
Sebenonya ai tak pernah laa nak mengikuti program sedemikian rupa. Al-maklum dah le tak bayo, FOC..cam segan plak nak g gitu aje. Nama dalam borang seperti biasa laa, Nama ai + Buyen + Lely + Qeebs. Selebihnya ai kasi pada 2 orang kawan opis, then 1 lagi pada my nephew gendut kat JB n lastly my Oya laa. Jenuh laa awak mengisi borang tu. Paling rajin isi biasalah laa My Buyen. Pada mulanya macam malas aje beliau nak ikut. Suh aje ai g dengan kids. Awal-awal dah angkot tangan. Tak tahan nanti dengan Qeebs. Ajak anak-anak buah Putrajaya ai sik mauk katanya. Lantak laa..dah di ajak takmau laa..jauh laa. Memacam  la depa ni. Padahal FOC. Apa laaa yang payah beno. Ye laa dah di pelawa tu naik kereta ako la kann. Tak ndak jugak. Bior. Yang penting ai dah dapat sijil yang diiktiraf oleh Malaysia Book Of Rekod. Bukan senang meh. So kami nak colouring pun senang aje. Ni pic yang memula ako kaler..haa cantik tak..memang setiap sorang daripada kami akan dapat kertas lukisan ini untutk diwarnakan. Ayat  THANK YOU yang telah di ucapkan  kepada kami semua kepada para peserta.



Prince kalau dengan Papa Buyen. Memang tak le nak berenggang langsong. Elok sangat laa tu. Senang sket kerja ai. Habis di kaler nye pelbagai rupa. Ai siapkan limined apa yang dikaler oleh beliau dengan kakak beliau. Jadi memory terindah untuk ai sefamily. 


Beria -ia benau depa kaler. Seronok sangat. Kotak kaler crayon kami dapat soang satu. Yang seronok nye Parents pun dapat sekali. Beshnya laa acara ni.



Inilah hasil adik. Cantik tak..tu pun Papa tolong sket je..yang lain memang adik kaler sendiri. Adik dah pandai menggunakan kaler. Gud Job adik.



Itu pic bersama neber kami. Neber kami la yang ajak kami join acara berikut. Kami pun konvoi laa ke sana. Maklum laa baru pertama kali  ke sana. Itupun kami guna WAZE. Penyelamat untuk kami. So bila nak balik tau plak jalan pulang.

Ini hasil nukilan My Princess. Bole laa tambah semangat beliau. Ikutkan nampak malaz aje kalau bab mengale-ngale nih.

Ini kad diskaun daripada Marrybrown untuk kami , dan jajan sket dalam beg goodies yang disediakan setiap sorang untuk kami. Beg telah di sponser by KPJ Alor Setar. Pic lupe nak snap..lawo beg kale biur putih. Crayon kaler pun dapat dalam box.







2 comments:

eMMe said...

sonok la dpt goodies bag ek kak... rajin akak bwk anak2 jalan2.. senang kan kak, dah besar ni kurang skit ragamnye ye tak...

Adams Ayens said...

kannn..akk ni mmg gemo simpan goodies beg..paper bag..dah bole bukak soping kompleks gayanya...alaa...tupun klu papa dorang ada masa laa dek..klu akk soang nk bwk depa..nanes laa akak..adeq tu baekk sanat..