Friday, October 10, 2014

SUKA SUKI LIVE BAND


Semalam nye hal. Lepak dulu mamam K Ep C kat Alamanda. Pastu memang nya kami dah berjanji dengan Dodi. Nak lepak tengok Live band. 10sion bebenau ai semalam. Letih ganti tempat PA. Bos akO plak kalot laa pepagi suh dok situ. hari ke2 mana ada Dato'. Dato coti. Relaxxxxx la Boss. Takyah kalot. Dah masak ranum ako dengan asik ganti PA nih. Naik bosan akO. Bosan menjawab telipong yang memacam ragam. Patut nya Admin ai ni dah siap or repair awal-awal laa. Takyah laa kol in masuk banyak ke Bilik Pengarah or Bilik PA. Apa kesss keja nak  jalan cepat . Kalau camne gaya nak jawab ponnnn manjang. Tolak laa Bahagian Pentadbiran + Admin then Bahagian Korporat. Ai nengok bahagian Korporat lagi laaa...staff tak banyak koje sangat. Soang tu dokkk je , bukan bikin apa pun. Belajo-belajo laa buek kojo lain. Opssss...terlebih sudah. Hah lantak. Cakap lebih kann..WANTED ako. Mula laa cakap aku gemok itam..memacam lagi. Pogedet laaa tu semua. Yang penting gue sudah release semalam. Alhamdulillah info My Boss Buyen. Nak lepak jumpa Oya & Dodi balik lambat. Hah sangap n menung manjang ako rini masuk opis. Ngantok giler. Mana taknya dah lama tak jadi Musang. 3 pagi ako sampai umah. Jawab. Pepun..hal ako..Insya allah tak lebih daripada itu. Seronok nengok orang pandai nyanyi. Hilang semua punca masalah. Layannnnnnn

Payah bawak orang teringin ni..memacam kehendak nya. So layankan aje. Sib bek My BFF lagi soang sanggup amek n anto kami. Kalau tak guling-guling nanes..



 Kami seperti biasa minum CAppucinno..My Dodi Melo paneh katanya..akO kalau layan minum, kompem akO terbaring situ jugek..bukan guling dah..

 Dapat rasa..kan main lagi...






2 comments:

eMMe said...

syok la lepak2 tanpa anak, skali skale, kenkadang tu tringat kat anak juge...heeee~ anak2 dah besar.. boleh la tinggal jap...

Adams Ayens said...

hahahah...
ini sudah rutin...
klu bawak kids tak sesuai kot..