Monday, March 23, 2009

BuFDaY NaYLi







Sayang ManJe MumY n paPa ni..genap la arini NeLLy 2 TahUn.Ha Nenek ckp apa jgn nakal2
kan..dgr ckp,jgn nagis slalu,NeLLy nak g schOOL kan.Alhamdulillah..tak sangka awak dah capai 2 thn dah bb awak.Wahhh mmg bersyukur sgt2 n rase gembira time lahirkan die masih tak hilang lagi,tup..tup..dah capai 2 thn dah.Semua kurniaan dr ALLah s.w.t..So gratefUL 2 AllAh.Tidak lupe juga pd BuyeN tersyg,semua atas kerJa kEras Mu N BerKat Doa mu Jua.Tapi Arini Nelly mmg nakal sungguh2,x tau r may b ari lahir die
wahhh mcm2 die mntk..tapi sib baik x ngada2.Tahun Ni Smbt ala KAdar Jerk,msh dlm Bajet lagi..terlebeh pun PAPA bayo..wahhh cara die..
Pagi2 lagi Buyen dah g dewan P8, coz ada final game badminton antara bLok..Waa sib baik Buyen Juara,if x mmg awak mrh beno..pagi2 dah kuar umh..nak ke game tersbt..
xpe la demi sukan utk blok A..cara die
tapi thanx byk2 gak kat buyen psl pagi2 jerk dah siapkan Nelly mandi..n bekpes..mmg cam2 dgn papa die good r xmo dgn mumy lg bagus mumy tito..erk..
Dah siap2 nak ke umh alang..saje jerk psl ibu dah buat pulut kuning utk nelly..n nak mkn sama2 dgn alang sefmly..dah siap kemas..g sggh paso Dengkil dulu.pas2 alang suh beli arang psl nak bako ayam..parghhh sedap sei..awak mmg suke ayam panggang or ayam percik,tp ibu tak c hat sgt,so bako je laa..tak buat pun kuah smbl percik..awak pun malas psl nnti lmbt.He3..settle ke paso trus ke umh alang..smpi jerk bedal pulut dulu wow mmg sedap seii layanzz duluuu slurpppp nyum3...



Makan dah xingat pas2 kenyang..nape ye dah mkn kenyang..takleh ke lapo balik..hehe
patut r bobok..ngaku sendiri..erkk cara die..
time tu kan awak tgh sedap mkn pas2 alang lak dok bako ayam..waaa awak lg rr rase lagi lapo..eeeee truk rr bobok ni..if buyen ada pasti dah gelakkan awak..berlumba2 mkn dgn alyHata..die pun bedal byk..sedap seiii..


sedap x u all tgk ayam bako n ikan bako nih..haaa ada lagi tau awak mmg suka bab mkn nih..awak beli lagi dUnKin Donuts..kek Nyer dah tent2 beli..yer r kan nak tiup lilin lak bufday gurl tuuu...eh lupe lg 1 tambahan makanan P za Hut...waaa sedappp seiii



Waaa Nelly cukup gemar dgn all that food,sib baik tak mntk food yg tak mengenyangkan
good r little gurl mumy nih..mntk yg mahal2 erk..xpe kenyanggg cepat beso ye dakkk
waaaa..kaya dgn mkn jerk arini..tak tau rr semua nelly mkn..if tak time bufday 1st year tuhhh waaaa suh mamam kek pun xmo..kali ni semua bedal dah mcm papa dah..
yer r erk mumy nih takkan laa tiap tahun tu sama erk..org pun kadang2 ada angin ada silap n salah,ada baik n buruk..ada bagus n tidak..bobok..bobok..yg bukan2 lak d p kirkan..ermmm..

1 comment:

nmmy84 said...

epi bufday to neily :)