Saturday, March 21, 2009

My Bes+iy LoveR

Janji..
adusss awak if bab janji ni mesti tepati,tp ada gak kadang2 awak x tetapi gak psl terlepas jua.Nak jdkan cite kena gak psl awak dah jd Pengedar Vitagen..boleyy
cara die..wahh..
hbs keja jumaat smlm lmbt gak psl TanSri awak nak ke KUWAIT dgn bosh kecik mr Jo..so nak blk jer ada la tugas2 khas suh dibuat,so terpaksa n bukan terpaksa mmg terpaksa awak kono gak tggu.Surat penting katenye..smbil tuu dpt gak awak settlekan blog awak ptg jumaat tu laa,smbil minum vitagen n dgr lagu.Mmg x sempat nak kol kak ipar aku psl die nak dtg umh sggh jap amek vitagen..bersambungan citer vitagen ni.Kak Ijan sggh psl depa sefmly g tgk fiesta Balloon tu r..awak gak x dpt g lagi.Xpela tggu je laa ari kelapangan.Hbs keja dlm kul 8 lebeh..blk akak ipar awak dah smpi..so trus lepak borak2 layanz anak2 buah..termasuk laa c kecik awak tuu..kan main lagi ada kazen dtg..tunjuk belang la c lely.
Lupa Janji..
Ceng..cong..ceng..cong..msg bunyi..adusss..Yat dah msg jd dtg ke tak?awak dah glabah dah..psl apa glabah psl awak dah lupa janji awak kat Yat.Ok Sori yat if u terbaca..bukan lupa erk..x ingat pun bukan..psl awak ada meeting..so keja byk jd lupe nak bg tau yg awak blk lmbt..tapi xpe trus jwb n bg tau jadi turun Key Ell..
Ok awak dah siap mandi manda semua..boley lak c buyen ni tertido dgn lely..think nak bwk lely skali..pas2 dah t do..lgpun ibu tggl soang jer..tggl laaa..best gak dlm hati dpt jln lama sket..ibu jgn mrh erk if ibu pun terbaca gak..he3
Tepati Janji..
tepat 11 mlm smpi dulu umh kak no [ akak ipar awak gak ] byk akak ipar awak ni..tp semua best..sporting g leee nyer..adik ipar lak cam bangang perangai..betui x Yat..
Yat tau r peel awak camne..tu psl yat trus bertahan jd teman istimewa..insya allah.
dah siap anto vitagen pd kak no..kol Yat..net nak smpi dah..jd dtg..cuma yg awak sesal sket psl x dpt jumpa Romeo Mazdai..mmg bagus kwn awak soang ni..baik oooo
Letly smpi gak aawak yat..so dah t do ker? tak ahh awak dah baring2 dah..kate2 dr yat...alaaa ilek laaa..awak smpi gak mlm2 ni..jom r lepak jap kat
UNCLE RON [ KEDAI MAKAN NI MMG PEBERET KAMI SEGROUP termasuk r buyen awak..sama jer]
mmg rindu g le nak lepak c2..dulu c2 laa tmpt yg istimewa sgt kannn..kan..buyen
settle dah sesi penghantaran..trus jerk lepak c2..awak lupa lak nak snap apa yg awak mkn pg td..mmg enak bangat sehh...cara die..wahhh
Buyen + nescafe
Abe Jas + nescafe O + char kuew tiaw Penang
Bobok + chicken Chop Black Pepper + teh Tarik
Cek Yat + Bali Suam..
waa mknan kat c2 mmg enak2 banagt seii..awak bole lak tambahkan utk depa semua ni satay ayam n dagiang..waaaacara die
Abe Jas smpi mrh kat awak..psl asik mkn jerk..dah mlm laa ni..cukup r tuuu last2 die gak yg hbskan satay tuu n awakk rr..C Yat langsung diet habez..tak sentuh pun katenye dah mkn..tau mkn apa MAggi..[ waaaa bingit seiii awak dgr maggi } psl dah x suka mkn maggi..n ada citer d sebalik maggi ituuu..

Janji..Lupa janji..n tepati janji..
Luv u 2 my besti gurl YAt..
n tahniah d atas segala persahabatan kite..
gurau senda
gadoh-benci
bangkang - leteran - bebelan
suka duka
makan minum
pakai pinjam
tido sebantal..

ko mmg besti la yat..awak suka dgn ko..kelakar..baik hati..selamba..cooL..
nmpk sombonk tapi tak..tak tau awak nyer pandangan..ye ke he3..
jgn mcm tut...sape yat..sape yat..nak awak citer ker?
ohhh teratai bunga cinta..sodeh la yat nak citer..tak thn awak..byk means tuu so yg mana 1 erk nak citer..pepun cara Die..layansss pic




Bro Jas Layanz tb ke Layanz Mamam



Perghh..lewat pagi dah awaj layanz benda alah ni..nak layanz astro dah xde citer yg baru2 pagi ni..mmg sanggup awak..psl tgh basuh kain..sementara tggu habez..on9 jerk
tgk kain tuuu mcm lmbt jerk nak habez..buyeN dah sedap berlayo dgn lely..perghh
anak beranak sama jerk kaki t do..nape awak tak leh t do erk..tapi bobok awak tak gak turun sket..waaaa sket tuuu..Xpela janji buyen sayang awak k..sedap seii takyah pakai tilam mahal..dah tentu-tentu mahal..sunyi sepi jer b la dah pagi g ni..tapi b le dgr Key Ell nape time pagi g ni masih oang dok berpeleseran erk..tak ngantoks ke?
Duniawi gitu lahhh..nmpk gaya nyer mmg dah x terlarat awak ni....
arghhhh Ngantoksss...

5 comments:

shahfieza said...

salam...adakah ini kak ning yg ku kenal melalui suara selama ini...(perasan sekejap)..

BUYEN said...

hah...
sape niii
bole kah tuan puteri indah kayangan
memperkenalkan diri..
ha3

shahfieza said...

kak ning pa kat mof kan pejabat minister kan....saya fieza dulu pa kat kabinet la...

BUYEN said...

OOOOO..2r dengo nama cam penah ckp..
add r akak..tgk akak dr mana nih..dr eMMe erk
lorrr fieza akak Bukan PA r..
keranI cabok jew..

shah_fieza said...

ish...xkire...pa jugak..akak pa kepada mr.jo he he kite tgk dari emmi la...