Thursday, March 5, 2009

PENANG VILLAGE - 4 mac 09

nasi goreng tom yam + kerabu mangga + soya cincau


WAAA...
rini ari hijo..bobok ijo, pit ijo, waaa peberet kale ke ? idoknyer..muntah ijo aku camni..dtg keja dah bgs awak ni..awal jerk..dulu2 thn laen laa..pasei umh jauh..blk pun mlm..2yg blk lmbt jerk ot skali..
psl apa awak buat tulisan kale ijo,pasei kami pki ijo..rase cam cantik la kale ijo..cun gak asik2 merah jerk kan..
rini kami g lunch kat PENANG kampuang...sedappp nyer...xde istilah diet dlm hidup kami..time nak mkn..mkn jerk..xyah nak kabe..awak pun x kesah if ada org ckp awak gomok
susah ke awak jd gomok..penyedap per..takyah gune tilam bak kate org tuo2..
ada soang niii suko bona ckp awak gomok..
***********************************
psl apa ko dah gomok..
nape ko jd gomok..
pe sebab ko jd gomok..
perlu ke awak terang kan 1 per 1 mslh kite kat org..nape awak gomok?????
********************************
perghhh bingit seeee..org dok umpat g ni..trus direct tnya..awak x kesah pun org tnya direct
but..berpada2 see..tapi nak tnya soalan kat PIT...
Pit camne sekiranye ada org umpat ko tp tak brani tnya depan ko...boleeeeyyyy tulisss lakkk dlm diari harian die...perghhh...lg BINGIT SEEEE
XPELaaaaa erk
nasi goreng village +ayam grg +telo grg +teh ais

waaaa...best kannn if mkn2 beso g ni..awak mmg suke..suke bangat..bab mkn tak kesah nyer mahai pun xper..n joy da food...
nyum3..bobok..

1 comment:

mehta said...

Nice Stuff!

Commendable Blog indeed!

Dear Blogger, need your valuable feedback for:

www.octandigital.com

Regards,
Mehta