Wednesday, October 17, 2012

Lunch di Secret Resepi

Alhamdulillah..kes semalam akO yang banyak kebosanan. Dah siap seme kojo.Tak tau nk buek apO. Ajak Zetty Kuo die udah kenyang bangat. So diam-diam sudehhh.

Tapi hati meronta nak kuo juge kann. So dapat bite Chu nak kuo g cuci B Blue die tu. aKo nak numpang je la.Gatai kann sibuk je nak mengfolo orang.MArah lak Suger mama die. Hahaha Chu hang takleh marah tau.Sat g DArah manis kencing tinggi.

Ayat Power akO menjadik kan Chu hilang pertimbagan. So ako dapat le mengekori nye. Ako agak kan may b die terpakSa or di paksa oleh Ku yang sangat teruja nak Kuo jugek. Jadi dapat ler akO naik kali ke 2 B Blue die tu..Elehh kotor sket nak basuh. Kann ujan. So Chu memang seorang yang sangat partikelerrrrrrrr..Cun dah akO nengok keta die tu. Tapi nak jugek syampoo buih si B Blue die tu. Ok lahh die nye ske la kan. Dah die munyer.Betui tak.

Lepas settle mengwashkan b Blue die tu. Kami mamam d Kedai Rahsia. Wahh sejak balik daripada Kursus Keselamatan. Seme perkara nak berahsia ajee. Mamam pun tempat rahsia. Ehh idok laa..mamam je laa. Betui tak. Ako mamam ni haa..


Subhanallah...sedapp weyy..sedap sangat..Maafkan saya Cik Pit Nora..


Untuk fitkan ur bOdy hahahahah..haruss la macam-macam sedikit..

yang ni Tuan punya yang tolong bawakkan akO g mamam.. Sungguh jauh die orderr..
Spore Laksa + Es Lemon teA..


3 comments:

Anonymous said...

waaaaa.... sabar je n ih... tgu pembalasan dr aku tau cik net... puikk..

Adams Ayens said...

ye laaa cik pit..i tggu nork..sedapp weyy..lg2 makan dgn jantann gituu..

chu-E zHuL said...

ha ha ha makan dgn jantan ha ha ha