Wednesday, October 17, 2012

MAMAM TODAY & MERONDA

Ya ALLAH..
Syukur sesangat.Hari ini akO ber sarap pagi dengan roti choc gardenia + kebab perisa pedas ( yg memang akO juai tuu..1 peket ada 20 cucuk RM13..wahhh pomote gitu..Kebab frozen balik siap goeng ala kadar trus mamam )..haa ni orang malaz nye keja. Asik nak yang frozen ajee kan. Ako mencuba air baru yang kawan akO juai di opis nih. Nescafe Hazel Nut. Wallah sangat lembub ajee rasenya. Tak le keras n pekat n likat seperti OLD TOWN COFFE.
Sambil mamam sambil buek kojo. Sambil berpesBook. Haa ada orang ngadu laa tu..Kann.. Ha lantok mike lee..

WOkey..jam 11.45 tengah hari. Ako membedal serbuk-serbuk Miss Zhulian akO.
SSSolution + Vegi Vera + Iso 3..
Tujuan Nye..
SSSolution = untuk menghadkan antibodi, mengfitkan bodi, memontokkan bodi, menjaga berat badan.

Vegi Vera = untuk melancarkan peredaran usus

Iso 3 = collagen..melincinkan kulit,menjaga kesihatan kulit dan seluruh badan..

Seronoknye makan serbuk-serbuk ni.Pasal my kids pun bole makan.So takyah nak poning kepala okey.Satu keluarga boleh makan.Sangat jimat dan bagus kan.

Owhh akO kuar awai rini. Bos beso xdak.Bos beso pun kua awai. Rini akO kua dengan Zetty. Nak cari Travel Kit katanye. Nak bercoti-coti la tuu. Cari-cari beli di WATSON. RM12.90 gitu..kecikk ajee. Kita orang jalan-jalan lagi. Pasal xmo mamam lagi. Jalan punya jalan jumpa 1 kedai baru bukak..Hah..baru bukak..KEdai peralatan JAPAN. Wahh gitu..memang ada jodoh dengan JAPAN. Ofkosss kan.So kami masuk. Masuk..masuk.. perghh..TARAAAAAAAAAAAAAA...layanz jee..Comel sangat kann..


Comel sangat kann..Subhanallah..kecik beno bakul ni..Adeq Zetty ler yang nampak dulu..menjerit die..So kami servey lagi..Aduhhh beratnyeee..ako tengah angkat tu..


Comel sangat kann...ermmm sowi my Princess Mumy tak belikan lagi. Nak bawak u bior u pilih okey..


Wahhh sudah baguss ni.Kalau kasik hadiah..Siap dah dalam kotak itu. Gunting + pengasah pensel + pembaris + pen +..kaler lak ijoo + biru + pink + pepel..


Alamak Zetty minat beno dengan kipas tuu.Tapi die lak suh akO begambo..Boleee gitu. Comel sangat kipas pasu tu.Tekan je kat perut pasu tu then perposing-posing laa kipas tu. Nampak tak lemari pink tu..heeee..geyam laa..


Tembak ko patong yelo..Cisss sangat-sangat cumel yee

Wahhh lagi satu akO silap ler.Nape laa tak hambek pic depan kodai ni. Luas sangat pemandangan. Patut ler memang luas mind akO n Zetty nak membeli belah di sini. Ok takpe tunggu ye..Kemunculan akan datang.

So mencari Mamam pulak. Dah kebetulan kawan di opis mengirim BIG APPLE..
So terjahh sana lee..


Haaa hambek korank Spesialllllllll untuk mY bFF Cik PIt Nora...


Ermmm...Owhhh JAva Cript..setar bak..haii..

2 comments:

Anonymous said...

hoiii... hamat kurang hasam esblended sama donut tu... cilakak tul tgk coklat dia meleleh tu slurppp... jilat sedap siot hahaha..

Adams Ayens said...

mmg gilerr shialll..
sedapp wey..ye laa..nanti nk tggu gak tonto kebab banje es blended gituu..slurpppp