Wednesday, April 10, 2013

Kepala GAS BERMETER

http://www.ugsnetwork.com.my
/HOW+TO+USE+UGS+REGULATOR


Ohh..lambat nye NB nak tau kesah-kesah gini ek. Siannn.. Bersyukur dan Alhamdulillah. Ada juga umat Nabi SAW. yang hadir ke umah NB untuk menjuai "kepala gas" ini. Kalau tidak sampai ke sudah tak tau.. dan kompem kita tak hambek tau pasal perkara mudah gini. Tapi kekal.


GAS AUTO SAFETY CONTROLLER
Category:Safety Product

Description:
NEW MODEL
5 SAFETY FEATURES
  1. Automatic Safety Lock
  2. LPG Indicating Guage
  3. Leakage Detector
  4. Unique Locking System
  5. Auto Gas Regulator
  • 3 YEARS WARRANTY
NB kurang percaya juga, bila Ibu menyatakan mau beli "kepala gas bermeter". Aduhhh tak cukup ke kepala gas yang ada sekarang nih. NB terus bersoal jawab dengan Ibu. Pelbagai soklan kuar daripada mulot NB yg becok ni kat IBu. Ahhh terus Ibu pun bising jua kat NB. Ye laa NB tau bukan NB masak sepenuh masa. Tapi fikirkan..fikirkan lah keselamatan Ibu. Yess daripada situ NB dah cuak muak dah. Aishhh jangan laa perkara or story tak elok yang akan NB kua. Terus NB bersetuju aje untuk membeli kepala gas bermeter ini. Yess memang bagus tersangat la bagus untuk keselamatan di rumah. No..no.. noo.. bukan selama ini tak selamat. Insya allah...

Terus NB dah beli dan pakai kepala gas bermeter ini. Yee..setelah 1 bulan pakai. Gas pun habiz. Ye laa kan banyak masak.So habiz laa..Len laa kalau tak masak lansong..then tak tau le gas tu habiz ke lom. Bile habiz..my Buyen nak pasang ke tong gas bawu tak tahu. Tak reti. Berpoloh-poloh lee kawan tu nak pasang punya laa PAYAHH.. cett..NB pun mula laaa naik tinge. Nape lak tak bole. Pesall apa ek. Adoooiii ni yang PELIKS bangat nih. Takkan la depa ni juai..memang tak bole ganti tong gas lain. Ehh macam-macam la dalam otak fikiran NB ni. Dan tau nak marah aje la kan. Pasal B bikin langsong tak bergerak. Sudahnye tersadai laa barang 2 minggu. Haa tak masak le Ibu NB. Hah bising le yang kami dapat. Hah. Dan macam-macam lagi laa. NB betuikan pun tak bole jugek. Kol orang yang datang juai tu. Cakap dengan beliau melalui fon. NB tak faham. So NB usaha lagi sedaya upaya. Pun tak bole. Sudah nye NB kol terus campony UGS Network Services nih. Nahhh hambek ko. TErus staff beliau datang ke umah dan terus buat. Larghhh senang rupanya. Ingat payah bona. Ye la NB takot laa nanti gas tersebut berkeliaran dalam umah NB. Haa dah le jugek B suke semok..nanti bara-bara rokok tu jatoh kat gas. Mau nye tak tebako umah NB. YA allah minta jauh laaa. Jadi sangat berguna kepala gas bermeter ini. Dan penduduk di PUTRAJAYA telah lama menggunakan nya. Dan ramai yang menggunakannya. Sangat bagus..berkualiti..dan untuk keselamatan. Ok kalau kengkawan NB nak jugek beli kepala gas bermeter ni. Info NB wokey...



UGS SAFETY GAS HOSE BS3212
Description:
-Synthetic on nitrile rubber mixed fire retarden.
-High temperature resistance.
-Build in safety valve, automatic cut off when leakage.
1 year warranty & service for life time.

Susu tepung nih NB dapat FREE ye..daripada company tersebut. Sebab beli kepala gas bermeter itu lah. Lom rasa lagi. Pasal NB giat telah mamam Susu Coloskim produk daripada Zhulian..


IgG Pro Colostum Milk
Category:Healthy Food
Description:
- IgG Pro is a natural, synergistic blend of quality cow's colostum from New Zealand and probiotic, specially selected to enhance immune and gastrointestinal health as well as maintain general wellness. Both colostum and probiotics work against harmful bacteria while increase the amount of good bacteria in the intestines. Moreover, the immune-strengthening efficacy of IgG Plus is further enhanced by fortification of proline-rich polypeptides (PRPs), which serve as a powerful immune regulator to increase the immune balancing effectiveness of the colostrum.


3 comments:

mima comel said...

Salam . Bole bagi tahu cara na dapatkan lpg level indicator ?

juliana said...

Saya nk beli kepala gas bermeter ni utk tong gas yg 50kg utk dobi saya. Boleh pakai ke yg ni? Kalau tak kosah boleh whatsapp kat no 0102320732

Unknown said...

Just kol me 0174944624 wan