Friday, May 22, 2009

AFRICAN SEA-COCONUT


hUH....dpt jugek mencari gula2 ubat batuk nih..mmg 1 kedai jer yg ada juai di presint 11..tupun kedai kwn Buyen.Sib baik ada so aku beli r 1 kotak trus RM24.00 regenyer
Xpe jnji baik batuk aku dgn cepat.Dah le ubat batuk brand yg sama mkn dah dekat 3 botol tak baik gak lagi.So ibu ckp ce beli yg gula2 nyer...pasei ibu mkn yg gula2 nyer baik dgn cepat..darling aku batuk dah kurang dah..die perah limau + madu..tapi aku cube gak tak berkesan pung..bb aku Nayli pun masih batuk lagi...Ya allah...sakit nyer tekak nih...smpi cari ubat batuk gula2 lak..1 kotak lak tu beli..if tak baik gak tak tau r aku...dah le lg 2 week nak ke indonesia...camne dgn batuk n flu aku nih..
Huhuhuhuuh....takot tak lepas lak cuti aku dis time..takpe aku cuber insya allah
pagi ni jerk mkn gula2 ni dah masuk 2 peket...1 peket ada 6 bungkus...naik sakit lelangit aku bile dok hisap jerk...strepSil pun bedal gak...aduhhhh
Xpe cubaan mana tau insya allah...baik...

2 comments:

Zana S said...

amik tea hl buh madu. pastu bykkan minum air kosong. aku buat benda dua nie. batuk kau cepat hilang. sakit tekak pun nak mai tapi tak jadi mai. :D

kakak ipo ko dealer kan? amik la tea je. lelain tu lupakan dulu :D

BUYEN said...

ok thanxs zana...
tea mmg dah ada...tak tau lak suh + madu tuuu
k nnti aku cuber k..