Friday, May 29, 2009

SAn FranCisCo

Aduhhhhh ngantuk nyer...
pening rini tak tau nak makan apa...
kol pit..
pit jom g makan..kat ne erk..entah jwb pit..
aduhhh penin r..
mana nak g niii....dah kuar dr opis trus jer melulu bwk keta g Bangi..
last..last..terpikir nak mkn yg ringan tapi kenyang huhuhu

PiZZA HUT San FranCisCo....
wahhhh nyer oder erk..haaa if kawan2 nak rasa..kedai nyer terletak d tepi jalan..if g bangi nampak r..tak tau nak bg detail arahan..huhuh

pastu makan calamari..n prawn goreng..huhuhuhu
makan 2 orang tapi mcm 4 org..tupunnnn smpi RM45.oo woooooo..
ah aku bab makan bedal jerk mahal tak kesah pun..sedapp seiiii

Lepas makan hati pun senanggg...
balik rr pelagi...tu yg lepas makan g soping botoi nylies tuuuuu
yehooooooooooooo
hureyyyyyyyyyyyyyy

4 comments:

Zana S said...

waaaaaaaaaaaa!!! jelesnyer@!!!

agaknya kalau aku ada kelik pun jadi cam ko.. mangga india tu mane ko dapat ek?? beso gile... cam sedap jek buat air. :D

BUYEN said...

haaaaaaa tau xper..ko + dgn HL ko..parghhhh
nyamannn sungguh tekak..
Ex Bosh aku kasik..die mmg ada sedare kat India..
huhuhuh...Insya Allah if aku dpt lg aku kasih ko rase..huhuhu...
tapi aku dah mamamkan tuk ko..
gaknyer if Opis ko dekat dgn aku..asik kuar la kite b2...

Zana S said...

itulah! sah2.. lelagik ko kaki jalan. ekekke.. best2 :D

BUYEN said...

waaaahahahahah..if ko ada..lagi best aku ajak ko