Wednesday, May 27, 2009

Jalan2 Dgn NyLieS

Soping Sakan...
Asik soping jerk mggu nih..smlm g lunch dgn Jai..lepas g bayo keta..trus g alamanda.. jai nak g Al-Ikhsan katenye..tak sempat smpi al-ikhSan nmpk PONEY Sale..ermmm pe lagi SERANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG....
Huhhuu terbeli jua aku sepasang baju NylIeS..huhuhuu...Comey sgt baju tuhhh 2 yg boli

Haaaa comey sgt..salegurl kat PONEY tu ckp..mmg kena kak..coklat + pink..if akak amek Coklat suar n + t shirt Coklat..tak naik kaler die...ermmm tak tau r..die nak lakukan or betul2 die bg suggest cam2...tapi Jai ckp mmg kena kak...so beli laaa..n lagi 1 belikan nyLies suar tight 1..kale blue...ermmm comey sgt bila nylIes pakai...siap cuber ptg...Aleh2.....haaaa

ermmmm aleh2 baju tak muat..ngam2 jerk..nmpk ketat sgt...peyut nylies kotttt..nmpk buncit...huhuu...haaa tu yg mlm td gak g tukar kan...
suka la tuh...pas2 papa blikan nylies Sandal mICkey Mouse..sebab shoes Kat PONEY semua dah habis saiz...ciannn bb mumy...asal nak beli shoes jerk dah habez..tak muat
mcm mana nih...dah becar erk bb mumy...tu r kaki tu beso beno...huhuuh
dah tak dpt shoes...nak eskem lak...so kami pun g makan eskem r..baskin robin..

alahhhhhh masuk tak kat mulut mumy nih...nnti mumy comot r...
NYLIES..mmg suka mamam eskem...ermmm tak tau laaa tak bagi nangis..
ikutkan jerk...tapi tak slalu laa....sib baik bb mumy nih mmg tak makan kopok2 or coklat...coklat pun tgk gakkk..nak yg mahai..aduhhhh...bebudak skrg..

tgk tuuuu gaya manjer la tuh...

Mumy 1 nylieS 1...papa tlg jd potograper..huhuhuhuh

2 comments:

Zana S said...

tiba2 hari2 ko updet.. angin rajin mai ka?? tehehehe...

rajin menyopping ko nih. tghri je mesti kuar ek?? syiok tuu :d

BUYEN said...

tu rrrr...la ni zana tompek aku kojo dah ezi sgt2..so nak kuar mkn ke nak g soping ke pergh
owang gomen ghitu la ghopenyer...huhuhh
takdak kojo aku update laa..pasei tenet kat umh dah cut..huhuhuhu