Tuesday, May 5, 2009

My Besdey BoBoc

Wow...ari yg bahagia..alhamdulilah masih sihat,dimurahkan rezeki,syukur apa yg ada n epi sangat rini..my besdey..perghhh tak sangka umo aku dah byk gini..ermm
Tepat kul 12 mlm smlm tret..tret..tret..byk nooo msg masuk..yer r wish my besdey
masih ada yg sayang..
Dan pada arini juga..aku dtg kerja dgn jayanya..arini juga aku cipta sejarah aku telah d tempatkan di pejabat Timbalan Menteri..Wow...tak sangka..dah 9 tahun aku kat pejabat menteri..mcm2 ragam dan kerenah psl boSh n org awam..psl kwn2 psl..psl..psl..
Ada yg cari psl..ada yg buat psl..ada yg sajer berpasal2 huh..
MMg kehendak aku juga aku nak kaur dr opis lama nih..BosH yg gomok slalu suh beli bekpes tuk die..ceh..tak sanggup aku.Lantok ko laaaa...Pas2 mcm2 hal laaa..
Aku rase patut juga aku d hijrahkan..mmg aku yg nak berhijrah..huhuhu
xpela bagi peluang pada kwn2 baru yg masuk kerja..
Pada adik2 di Pejabat MK2..semoga sukses slalu..n jgn lupa pada Akak ko ni yg slalu meninggikan sore..yg slalu kaco korang..n yg slalu buek hal huhuhu...
Hah..nak citer psl besdey aku r..
best rini Ayu n Yus..thanx byk2 Coz banjer akak di SR..best g ler..sedap r..mamam preeee...n Wawa n TsuFy..banjer PZa Hut...haaaa tapi bukan kamo byr..Mok yg bayo kann
pepun thanx so lot..
haaa terlupa wawa bg tudung..ermmm ni perli ke apa nih...cara die..paham sudah r..
Haaa besdey pun balik kerja lambat..psl kemas tmpt baru kan..
d Sini nak ucapkan berbanyak time kasih pd kawan2 n adik2 yg masih sayang pd diri ini
1) Pada DarLink tersayang tq so much,n presie abg syg menanti penuh pasti bile kite ke Bukit Tinggi Indonesia nnti.
2) Pada Bro Edy gelak tawa,senda gurau Bro..n aku yg slalu mrh2 baran ko baran aku sayang ko sayang aku,kabe ko kabe aku..huahuahuahua..
3) Pada kak Long thanx byk2 Busu sayang kak Long..Kite r adik beradik yg gile
4) Pada Jai..Thanx byk2 gak yg selalu beri akak nasihat..n akak doakan Jai hepi d samping kids tercinta
5) Pada Pit ko la kwn aku yg paham perangai aku camman erk..hrp jaga line elok2
6) Pada Cek yatt..sayang kamo..sahabat yg tak pernah jemu mendengar keluh kesah ini.
7) Pada Alyhatta..Busu sayang kamu
8) Pada Dodi thanx jugek kerna menyayangi diri ini
9) Pada Ameer masih kah ko rindu padaKu
10) Akhir kata aku sayanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg kamo semua
Mlm ni aku coretkan di Oldtown Cyberjaya penuh jayanya..wif adik aku c Jai..yg menanti dgn tabah..sambil men hp die yg baru tuuuu...so nak tggu Xpress Music ke IpHone...huhuhuhu Buyen wif Love

4 comments:

garb_ina said...

ning.....hehehe...:P

BUYEN said...

huhuhu garbina nak adiahhh

a LoT oF LuV said...

ning.. jangan lupe bertandang ke blog aku.. ade hadiah untuk ko..

BUYEN said...

huhuhuh pe adiah nyer...
aku kebizian la ni..tak smpt nak cek blog..