Tuesday, April 28, 2009

LuncH PuLoK


Panas...panas..panas..huh dah mcm lagu ifa raziah pulok.
aku..tsuFie..n Wawa g paso tani depan opis kami..nak g mkn charkuewtiaw..
mmg popular tau kat paso tani putrajaya nih..ermmm dapnyer..
tgh paneh kami jln..pakkal ler nak amek keta TsuFei yg park jauh..drp opis..
lebeh jauh..terlalu jauh..n mmg jauh..wahhhh penat seiii nak jln..dah ler panassss
smpi warong..trus oder mkn..kelaparan aku..depa be2 xnak ada togeh..aku punyer ada..
takpela kannn..sama jerk..beza ada or tidak..Dah tu lakk sampai akunyer..tapi aku tgk mcm semacam..lain macam ghopenyer..eeee bro taknak laaa..nak yg lain..pasei lain mcm jer nih..mcm dah lama goreng..ehhh tak laa br je goreng..ye ke..beh2 ko tgk ni dek aku if dah bersore habez..tak caya tnya jai n pit.
wawa n tsufei dah heran dahhh..akak..akak..ilek kak...
lantak c2..yg dlm polistren die masukkan dlm pinggan bg aku mkn.Habez berterabur n nmpk selekeh beno..pinggan tu, mcm org dah mkn.Bro lu bwk yg lain aku taknak yg nih
tapi if ko tak nak buat yg lain takpela aku mkn je la..
{ dgn nada kurang senang gak r }...ok..ok..tukar yg lain..aku taknak yg ada togeh
Parghhhhhhhhh...mcm sial sehhhh sedap dieee...silake 2 3 kali laa lu org nak dtg mkn
woW..bro tu pun terkejut..dgr aku maki makanan tuuu..bro tu ingat aku maki die.
Silap la bro..aku kalau suka satu2 benda tuuu mmg la kena dengo maki hamun dulu.
Huhuhuhu...then makan dgn sedap nyer dan sambil tak tgk kiri kanan..depan belakang.
p/S : pepun tq adik2 Ku..u all banjer akak erk..huhuhuhuh...

2 comments:

~m'ss w@w@~ said...

Bile akak nk banje ktorg lak...
Ne aci cani..
Huhuu...

BUYEN said...

wokeyyy tggu rr..
nnti akak banjer r erk..
huhu..
best kan dah ada blog..eceh..cehh..cehh