Tuesday, January 5, 2010

REzeki Tahun Baru..

Selamat Tahun Baru n selamat semuanya pada kawan-kawan,kazen-kazen,sis-sis,adik-adik, peminat setia ( if ada ler ) yang rajin melayanZ blog haku nih.
Memang dah lama giler aku hapdate kan yang baru.Pasal aku dah rajin tengok FB.Tu yang MalaZ melanda nak bukak blog.Dulu xde kerja je Blog..bosan je blog..apa saja dengan blog.Sekarang ni dah kebizian melanda bermain game2 yang ada d FB..yang berborak dengan kawan2 sekolah n kawan2 lama.Memang siok giler beb.
Jua berterima kasih pada kawan2 yang sudi mengADD saya d FB.
Terima kasih tak terhingga...tak terkata...
Nak belanja tak cukup pencarian harta..
Sebab banyak gilaaa...
Tunggu laaa nanti if ada rezeki mencurah..InsyaAllah rezeki itu semakin hampir.

Awal2 bulan tahun kerja nih..rasa memang malaz bebeno.Nape malaz melanda yerk.
Aku pun tak tau..kadang2 tak faham dengan peel n perangai setiap manusia.
Memang gini ke..atau sajer dibuat-buat.
Sebenarnya bila dah lama tak menaip ni dah tak tau apa nak diceritakan..
Manusia dengan perangai masing-masing...
Memang tak bole d ubah..event d bantu or d tolong..
parghhhhh Bila ditolong MACAM TOLONG ANJING TERSEPIT PULAK..
kasar tuuu..bahaya tuuu..nahas tuuu..

Haiiii...rezeki..
Rezeki yang datang bergolek tanpa di sangka-sangka.
Sendiri bikin..bila minta pertolongan hah camtu laaa..
Aku bersyukur sesangat...
Dengan Azam baru n tahun baru..moga-moga lagi banyak rezeki melimpah ruah..
Semoga menjadi SATU IMPIAM..setiap manusia yang ada d bumi ALLAH ini.

TErima kasih segalanya...

3 comments:

SugarSpices said...

wahhh...leh la banjer lau camgituu kak nink...

eMMe said...

sis nink, i la peminat setia yeww..auwww!

BUYEN said...

SS - wowww...jom kite g SR nakk..nak...
EMME - Ohhhh my dear...sayanggg sg..tq