Monday, March 18, 2013

Im FLU..ForGive ME ALLAH..

18 Mac 2013 - Isnin -4.45 petang -

Sok sek..sok..sek..dengan kedengaran my hinguss nih..Ni ntah kali berapa ai BERSIN..
adoyai..paling tak ske auu..Ai memang cepat nooo di jangkiti dengan selsema ini. Batuk or demam kurengg sket. Ntah ler mudah.com sangat ai kena kann.. Mana taknye semalam bukan main sakan ai mengemas my room..hahahahah banyak noo bebaju ai kann..walaupun dah masuk dalam gobok oren ai tu. Haa so semalam punggah kasi cun balik..Tu yang terjadinye BERSIN ini..

Nak kate men ayaq tak jugek..Kids ai je yang sakan kann..

Ter rajin kan ari ahad ritu kemas bebaju ai..bukan nak menayang baju or apa..tapi saje sesuka untuk hari tua. Gini ler rupanya kalau ai rerajin sesangat ek..


Yess abaikan my semua scarf ai yang sedang bergantungan tidak semenggah itu..lom beli lagi hanger kocik..so nampak le cam semak kann..
jadinye bile nak memakai kono la gosok.


Ini adalah bebaju mini kurung lycra + satin MADE From ZUCO Fashion..


Towel2 + kain batik + kain pelikat + telekung..rak belah atas..


Bebaju kurung yang lipat dan yang rajin tergantung ler..


Maaf kite PaPa..gobok PaPa hanya 1 ni aje..Yess ni semua Hak Pusaka Buyen..




2 comments:

eMMe said...

Salam kak nink!

akak nink tak sihat ek?
sebab pe ek ? ohh.. mengemas almari ek.. sensitif habuk kak nink ni..huhuhu... lain kali kene pakai penutup muka kak nink tau...

Adams Ayens said...

ermmm K.nink kurengg sihat..semalam pun coti MC xdpt teruk kann..dah gini gaya mata merah2 pun tak dpt MC..xpela potong aje coti.
aa kan kena bli laa serkup tu...
txs adik Ku EmmE..