Monday, June 10, 2013

Lunch PiZZa Wif Mizz Chanteq

5 Jun 2013
Rabu
PiZZa Hut Alamanda, Putrajaya

Fuhh sakan awak membuek kojo. Sampaikan terlupa time nak mamam. Lagipun tak tau nak mamam apa. Terus niat untuk g bayo bil henpong gue yang semakin melambung tuuu...adoyaiii apo nih. Makin terdesak. Tapi takpe ini adalah dugaan. Tak elok untuk menyesal dan mengeluh kan. Semua udah tertulis kann..haa ko hado..kompem hado mustahil takdo masalah..betui tak..?

Terus mencari teman..sesape yang ingin menemankan diri ku yang kesorangan pada hari tersebut. Al-maklumlah..memasing kebizian kan main lagi. So usaha la mencari if takdak pung NB tak kesah go sensorang. Entah kenapa pada hari tersebut nak berteman pulokk..aiii ngengade ek..
Mem Yanz bercoti-coti sakan. Terus cari Mizz Chanteq...ehhh takdak laa kat tempat mano lak gadis ni poeii...jengok kek suwau.adooo slipo kek luo..kompem dah berSPA kek dalam tu. So malaz laa nak ajak. Sebelum tu dah berchat dengan beliau. Beliau tidak menjawab. Ghopenya udah di dalam patut lerr sonyap monyap. huhuhu...Xpee..if xda gak geng..gue akan serang petang ke MAXIS Alamanda itu. Sonang yo..pasal NB kan balik topek 4.30 potang..haa lantak..last minit dapat jawapan daripada Mizz Chanteq..katanya bosan lak jadi terus laa ke plan Alamanda. 

Usai semua dah siap. Terus cari untuk mamam. jadinya nak tingin nak reringan laa sangat. Serbu aje Pizza Hut situ. Haa hambek laa apo yang NB n Mizz Chanteq sebat yee...TEruja sesangat...


Soup dapat dulu padahal udah haus takat paneh nih..


Es lemon tea + KickApoo...paberet Mizz Chanteq..


Lagi pengorderan daripada Mizz C..haaa hambek ko


Ghopenye sodapp weyy ada cheese...pergh awak baru pes time gase auuu...sedappp...
bertambah ler cheese d babat gue..


Yesss ni gue sangat skee ek..cicah ler dengan meyo itu..parghh


Kami kongsi seme makanan hebat..rejki pada hari itu.

No comments: