Wednesday, November 6, 2013

Gift Daripada Bos

Alhamdulillah..
Kerja yang ikhlas akan di balas ikhlas. patutnye ako post kan dulu pemberian SHA kasi ako kek lapis + Ikan terubuk + dan mee Kolok. Pada mulanya ako pesan Mee kolok aje. Ako suke tu. Tapi tak post dulu pasal Mee Kolok belum bikin lagi. Jadi ako akan post the next part story. Siap semua. Ya ampun sekarang ni macam tak sempat aje..macam sibuk aje..macam malaz aje nak menari-nari kan jemari gebus NB kann. Al maklum laa bz katanya. Konon..

Ok..NB nak story ada 1 coklat ni NB tak pernah rasa pon. Brand BERYLS..haa buatan Malaysia hokay. nape laa tak pernah rasa. Ke NB yang takmo beli. Al maklumlah local kann. Nak brand aje NB nih kan. Ada rejki lobeh boleh laa brand, Kalau takde jangan nak ngade ngade beli ye. NB terkejut benonya. Bos panggil masuk bilik. Nah terus kasik 1 bungkusan..Amek la saya beli. Untuk Awak..? Waaa so sweet...besh kann..terkedu benonye.. aiii Tuan banyak ni. TQ..xpe amek...Banyak tolong saya. Adoiii dah memang tugas saya Tuan. SYMP...

( SYMP )...tau tak apa maknanya..
Saya Yang Menurut Perintah...dalam setiap surat semua ada..
Hah..ada jua yang tak paham lagi maksudnya...ignore kan..

Haa korang seme nak tau ek..NB dapat gift apa..NB dapat gift choc uuuuuu...
Nak menambahbaik kan body NB ke bosss..aduiii...takpe sedap..rejki amek laa kan..

Wahhh dapat choc...besh kann...( Tuan Bos siap pesan hanya awak punya ajee..)


sangat laa comey choc ni. Dalam choc ni..disalutkan dengan koko..koko tersebut pait sikit laa..pastu white choc..dan dalamnye ada badam sebiji..bukan setengah hokay..dapat 2 peket engko..sedap..bole beli lagi..Tuan Bos cakap beliau beli d kilang Beryls..so dapat harga murah sikit..

1 comment:

norey said...

Syukur rezeki...