Thursday, July 10, 2014

MENU BERBUKA PUASA 11 RAMADHAN


Assalammualaikum..
Alhamdulillah sampai jua kita di awal pertengahan Ramadhan kan. Seronok nya. Makin lama makin hari makin terasa bahang berpuasa. Ako pun bangga dan nampak seronok My princess pun berpuasa. Alahaii kurus dah beliau. Siann..Asal akO balik koje aje..tido..letih katanya. So tiap hari laa akO pujuk belikan jajan untuk Princess berbuka puasa. Kasik semangat lagi. Semalam nye berbuka dapat air kotak atas meja. Kawan seopis bagi. Alamak akO nengok cam masam aje. Kotak pun tengok cam cikai je. Uishh tak baik ek. Rejki tu kawan bagi. Banyak lak soal jawab kan. Tercongok atas meja akO 2 kotak. Oren & Epal..wow my paberet water laa katakan. Cam tau je Mamat Azian tu. Alamak kalau die tau akO tulis ayat gini..habis di bahan nye akO. Pasal Mamat nama abah beliau. Ngeeeeeeeeee...

kalau korang nak tau Jus sebegini selalunya disediakan di dalam flight. So kami kan bersebelahan Aiport..adalah orang-orang dalam MTB tu sedekah..bagi kami..


Ni laa ayo oreng tuuu. perghhh masamm der..tapi memang terbaek nye Juss


Ikan jenahak lagi masak kari bersama peria.

Ini Kuih ako beli di opis tadi..Otak-otak comel & roti sosej..
Habis mY Princess n Kenit akO bedalll

Ayo Kopi kauuuu..Khas untuk Ibu..


1 comment:

norey said...

sedappnyaa..alhamdulillah atas rezeki yg Allah berikan...