Monday, July 27, 2009

Sabtu 25 Julai 2009

Ada jerk xtvt dis week...
aduhhh sebenonyer malaz nak g..tapi memandangkan kena kemas jugek..so kami sefamily ke Selayang baru, umah lama aku..
Umah wasiat..
umah pusaka..
kenangan yang banyak kat umah tu..sedey..dari kocik aku kat umah selayang tu..
soo kena laa kemas2kan mana yang patut..

pokok belakang tuuu buyen tanam seusia dengan bb aku nylies...dah 2 tahun 5 bulan..ermm pokok buah tau..apa erk..hah buah longan..

hah yang ni lak Ibu tanam pokok pisang...ermmm gomok pisang tuuu dah mcm aku gak..
rendah jer pokok pisang ni..setinggi aku..dah berbuah..baguss nyer..

2 comments:

::It's Me:: said...

salam perkenalan,
baby tight dah legging yang comey dan cute...murah2 jer...grab it now...

BUYEN said...

eeee nakkk laaa..
mana..mana..