Monday, July 20, 2009

Sate Kajang

Ahad 19 julai 2009
Sate Kajang

Kesinambungan cerita ceriti weekend kami,di selang selikan dengan berbagai pic2 menarik
Hah tak logik bila berjalan takde gambo..or takde bukti..
Balik dari famosa ingat nak ke bandar hilir.Saje nak jalan2..pastu tengok keadaan cuaca yang tak mengizinkan kami terus pulang.Ermmm time balik tu kat hway dah hujan selebat-lebatnyer.Sampai ke nilai hujan lebat.Pastu buyen terus masuk hway baru yg bole tembus ke Kajang.
Dahhh hasrat nak ke Mines Wonderland main salji.Pastu dengan hujan.Dan yang lain sedap membongkang...aku n buyen jerk berbual kosong.
Tukar plan kami nak g makan..pasal makan tengah hari dah terlajak sampai ke petang.
Pasal semua bangun tido lambat time nak chek out.
hah jawab laaa sapa suruh..g beli roti canai..mamam...
Plan nak makan Sate kajang, tercapai..


Abah zaki..n ibu jai..sedap noo makan yerkk...


woiiii....ni lah ayat yg selalu nylies guna...woiii amek lily nyer...jelingggg

Ainur humairah....mamam pe tuhhh

Lepas balik dah kenyang2 semua.Nak g amek ibu umh Alang...pastu sakan lagi mummy n nylies berpic di keta baru kami...bestnyer..huhu3


huiiii kusyuk nyer buyen drive...ermmm al maklum laaaa

Mummy buyen yang gilo takdo kojo ko?
kadang-kadang kite happy dengan apa yang kita dah buat..
kadang-kadang kita tak happy dengan apa yang orang dah buat pada kita..

2 comments:

Zana S said...

wah!! keta bawuuu... aku bau sipi2 la keta bawu ko. ekekeke!

murah rezeki!

moga ayah aka pak sedara ko dilindungi olehNya... amin...

:)

BUYEN said...

hu3...nak pinjam kerr..

alhamdulillah...
abah aku tu mmg dah teruk..banyak kali dah tenat
tapi masih panjang umurnYe...