Friday, June 5, 2009

ARiaNi

yeahhhh..yeha..
dapat lagi soping..adik aku ni rr C Jai...akak xmo soping ko ajak gak..
ehh...kak kite g tgk2 jerk..xper...jai kan baru beli smlm kat Ariani KL..ni saya nak tunjuk kat akak tudung yg saya beli tuuuu...haaa sekarang sape yg bersalah...
mereka dan keluarga mereka..
huhuhh siap dah tgk n siap dah test..last...tgk $ x cukup sket jerk huhuhuu
then jai ckp kak xper jom g widraw $..hahahah so die r banjer aku..yeyehhhh...
bestttt suka yg ni..adik tu ckp kena laa dgn apa jerk baju...wahhhh...
beria aku...Aku nyer jerk..selai...RM115.00...Jai nyer...RM229.00w...wahhhhh pening aku tapi cantikkkkk best sangat...thanx adik...next week g clark n POlo lak...
time soping ni kalut laaaa rehat lama pun rini balik opis lambat ..gara-gara pilih memilih...huhuhuhu

Ariani Bangi

sib baik dapat 2 beg...orang dah cakap asingkan..ehhh tak mula2 die bagi 1 jerk beg
sib baik nampak..mana tak nyer kalut dok tulis nama utk buat kad Ariani...

ermmmmm tq adik.ku cantik kannnn

3 comments:

eMMe said...

amboiiiiiiiiiiii....jgn lupe pozing dengan tudung ariani tau kak, hehehee...

.:iZ-AnN (",):. said...

wahhh...tudung ariani tu...tak hengat...baper hengget selai tu...

BUYEN said...

EmmE
Ngeh..ngeh...alaaa dek tu pun adik angkat gak banjer..k nnti pozing mauttt nyerrr

Iz-An
ermmmm mmg tak hengat n tak paneh bila pakei...huhhu mahal gak ghopenyer..RM 115 ..
wowwww..berpeluhhh..