Tuesday, June 16, 2009

Bukit Tinggi, INDONESIA - 14 Jun 2009

Huhuu ini adalah hari terakhir aku n Buyen berada di bumi Indonesia.Best jugak trip nih walaupun pergi dgn mak-mak orang..tapi depa semua sporting giler.
"Tidak rugi berlaku baik dan benar & Tidak untungnya berlaku jahat dan salah "
tapi biasa r mak-mak orang ni ada kala pandang senget gak..pikirkan aku ni AJK kat umh aku..nilah trip yg disediakan atas kemenangan blok kami bersukan..gotong-royong mcm2 la
bagus jugak ketua blok aku nih buat rombongan camni..huhuhuu
Hari yg last ni takde laaa soping sangat...tapi adala sket barang2 yang dibeli..

Airport Minangkabau...kawan-kawan yang lain tengah bz masukkan lages..aku lak bz bergambo..

Dengan kak zah n kak sham

Bekpes pagi sebelum berangkat ni d hotel padang..

babaiiiii

4 comments:

Zana S said...

amboi!! sakan jalan. bestnyer la dpt jenjalan ek. :D

buyen mu itu ttp aku tak kenal. huhuhuhuhu... mungkin masa dia skool dulu aku cam. dah jadi pak orang ilang akal aku. tehehehe

er.. ko nak guna hl tak? berlapis aku nengok dagu mu itew.. tehehe..tapi kan... selagi laki mu tak bisng.. ok jek. :D

a LoT oF LuV said...

BUYEN.. kak zah tue satu opis ngan aku.. bezz le ko dapat jejalan.. aku nak join le plak bln 12 nih..

a LoT oF LuV said...

sila bertandang ke blog aku ye.. jawab jgn x jawab..

BUYEN said...

Zana
huhuhuh aku dah agak dah..mmg ler nmpk berlapis..
tapi laki aku mmg ske jerk..aku dah benti mkn HL..
nak cuber Elken nyer lak..

Lot of Luv
haaaa tu r ko..meh r g bandung lagi best..bkt tingi soping tak bez r..laaa ko 1 opis ngan kak zah ker?..aku slalu per tgk blog ko..siap nak tempah kuih bangkit tapi no pon ko tu salah..kol aku 3026