Wednesday, June 10, 2009

HureYYYY

TADI NYER CITER...
Wahhhh bagus skali hidup aku arini..dgn bOsh Kocik tu yg tiba-tiba ndak coti..hah cam tau jer rini aku nak g settlekan semua bil2 aku yg tertunggak..then dah blikan ibu stok d dapo..nylies nyer susu n pampers..n ata blanjer class tambahan die.Hah cukup..n papa tq gak tlg Mumy erk..
pagi tadi aal aku masuk..7.30 parghhhh awal laa pulak..tapi c Bosh tu takde lak.If die ada elok gak baru die tau aku benar-benar dtg on time..padahal selama ni ari sejak masuk opis baru ni aku on time bole die kate aku lmbt...eeeeeeee CEPLOS..betui rrr
If aku ada Binatang CEPLOS tu elok gak erk..tgh2 die marah aku tuuu..ceplos aku tuu tolak kepala die kannn..
xpe..xpe...TUHAN MAHA KAYA..
aku turuti apa yg terjadi..yg penting sok aku nak epy2 dgn hubby aku...ciannn laaa bb aku tu tinggal la pulak..bukan takmo bawak..tgh kecoh2 gitu..hah ibu pun dah oper tinggal sudah..hah korang jer r yg g...PERGHHH ALHAMDULILLAH...
HUHUUUU...ermmm pagi tadi ilek dulu kat opis..dah settle keja semua kul 9 baru kuar.
dah settle kan semua..wahhh penat tuuuu g OLDTOWN Cyberjaya..makan dulu..telo + roti
wahhh sedap bangattt...ermmm yumy gumy..gumy
hah..pada kawan2...tak tau laaa bila lagi nak ckp kosong bodoh kat entry jahanam aku nih coz sok pagi2 aku nak fly dahh..if nak bwk laptop bebann jerk..nak cari WIfI kat sane laaa...or pinjam kat kwn darling..
Pepun mesti nak update HoneyMoon Kat sane..hheheheheheh..


mamam telor...baik nyer pic..if bulan pose nih nescaya bukak pose..hishhh2
neraka jwb nyer

2 comments:

.:mama dhia:. said...

tak jadi ler kak beli susu nan tu...orgbeli dumex dulac jer...tu pun tak diminum...skrg ni dhia minum susu badan jer...org perah untuk bekal kat nursery...alhamdulillah...setakat ni banyak la dapat perah...

BUYEN said...

huhuhuhu...ko kena laa bykkan makan n minum utk byk kan susu erk..xper janji c hat..