Monday, June 8, 2009

IDAMAN SURI

PESANAN dARI LANGKAWi

Kisah semalam yg tak sempat nak Update...sooo gini rrr caranye update jer r d opis.
Setelah sekian lama menunggu..agak-agak 1 bulan jugek r..tunggu barang dari langkawi yg aku kirim dgn adik aku JAi..lastly sampai jugek..punyer laaa lama barang ni dok kat Nilai..umh abg yg tolong angkat barang Jai dari langkawi..
sib baik tak letak umh aku..if tak susah gak nak punggah barang2 JAi ni..ada laa 1 kontena..sib baik kereta tak bwk if tak aku leh pakai kereta die..
Siannn adik Aku Jai tak dapat lagi koters...punye laaa lama..tu rr dapat dah buruk sangat lakk..pas2 jiran-jiran tak semenggah..kotor lagi..hish takmo la kak...tu r ayat die...
ermmm aku kirim Mangkuk yg boleh masak atas dapor tuu.. VISION N CORNING wARE..
kira rege nyer takde laa mahal sangat kot..entah..laa..tak serbey rege kat KL..tau rege kat sane..cam murah jerk..tu yang blikan untuk Ibu..
Ibu kan suka Masak..heheheheh yg anak die ni tau makan jerk..tu yang hadiahkan pada Ibu
then bli gak beg utk holiday..alaaa takde laa branded sangat..janji ada..ni asik dok PINJAM Kat orang n kawan2 jerk...mesti kena NGATA laaaa...beg pun nak pinjam ye dak..
Jai ko marah kat akak ke asik pinjam beg ko...haaahaa ok laaa tu yg kirim skali beg kat langkawi...kate murahh..giler2 nyer..daapt gak mangkok n beg aku tu naik kargo.
pepun Tq pada adikKu jai...time kasih susah payah g gak tolong blikan..even ko tgh bz mengemas barang2 ko yg nak d bawa ke KL...

1 Set CoreLL..tak sempat nak bukak c BUYEN dah c buk take pic..

Wahhhh berat tau...vision nih...ni nak masak Nasi pun bole ni...

Hyeee...c kecik aku nih sibuk nak tolong nenek bukak kan..tapi nak Pozingg jerrr...

Wow...Papa cakap bukti pembelian mana?..nak claimm Bole..tapi nak bukti..hish papa ni bahaya rr..semua nak Bukti...nahhh Hambek tengokkk rr..

huhuu beg Mumy dah sama tinggi cam NyLies rr..

Ecehhh..ceh...

papa niii mumy buktikan mumy bli kat ne erk...IDAMAN SURI HATI..BILE BLI NAK LAGI..

2 comments:

eMMe said...

si kecik sowang nih, pandai dah pozing
geram sey.....heeeeee......nak cubit2 pipi dembom dia, cam mama dia, heeeee....

BUYEN said...

huwaaa..huwa...mmg dek pandai nooo nak pozing bangat..tak bagi lalak..kuang..kuang..kuang..mumy die dah tentu bum bum gurl erk..