Wednesday, June 3, 2009

My BosH KennEt


citer ni kisah ari senin aku mmg tak sempat nak update..semalam byk kerja n 10sion byk..bosh cam apa jerk..pagi2 smlm dah kena marah dgn Bosh..ahhhh mamposss r
aku tercongok kat meja tgk internet pun tak bagi..die ckp main tenet jerk..ahhhh drp aku habis kerja pas2 aku merayau jumpa kawan2 d bahagian lain..balik lambat..haaa mana endakkk...aku pun tak paham r melayu ni bile dah naik pangkat n ada jawatan tinggi..mcm2 die arah kan kite..lebeh teruk drp cino..benci..benci..

Isnin 1 jun 2009
Majlis makan malam sambut abg kazen aku dapat anugerah...huhuhh...bangga sungguh..
semua pakai baju merah..termasuk la aku..aku g dgn pit..bole laaa tuam-tuam kuku..
mmg nak g psl aku belikan my D..makanan yg dia selalu beli d ElKen..soo aku dpt la sket redeem..
mmg best malam tuu..akak n abg aku dpt bykkkkk hadiah drp staff die..

sukeeeee dapat naik pentassss...

family yg best....

sayanggggg akak...heeee nape aku senyummm camtu erk...cantik kan semua kale merah..
hah nampak jerk muka aku tuuuu ceria meria..pas2 ari selasa semalam dtg opis kena marah..patut if orang cakap bile kite suka2 sangat nnti kite sedey..ye la tuhh..
pepun n joy laaa...

3 comments:

Y@ZeD@ said...

kakkkkkkkk, ktne skg nihh?? dah tukar ofis ke??
nti kemslm ngn wawa ekk?? ckp ngn dia, do invite aida masuk blog dia.. huhuu...

bila nk dtg melawat aida hahhhhhh?? hihihiii

Zana S said...

normal la tu... melayu mmg tak penah suka melayu sendiri maju. hehehehe!

ko senyum mcm paksa rela beb! ekekeke

BUYEN said...

to adik yazeda
huhuhu..haaa slalu kol wawa ke or tgk blog die..elehhh akak slalu tgk blog awak..cantik2 semua..if balik nnti boli r apo2..ok nnti kem slm dgn wawa..tapi akak dah dok kat pjbt timbalan menteri kewangan 2..skrg..huhuhu

to zana
tau xpa naaa..melayu yg...?????
huhuhu benonye lom sedia lagi...pas2 dah take
huhuhuh