Monday, June 29, 2009

Rushingggg jerk

Kluang..Ahad 28 jun 2009..Mohamad FArhan Bin Mohamad Khalil

Aduwaiiii....this week rushing lagi ke Kluang...umh abg kembo aku..wife die merangkap akak ipar aku telah melahirkan bb...Mohamad FARHAN...3.5 KG...perghhhhh...
Koyakkk pungkok seiii akak ipar aku cakap...hahahah
bb nyer comey...geram nengok...
Ari Ahad...28 Jun 2009..lepas kazen aku dinikahkan...aku gerak dariAmpang kul 3 ptg..sampai kluang kul 7 ptg...waahhhh teror tak buyen drive...nampak gayanye balik aku lak drive..
mlm tadi sampai Putrajaya...kul 12.30 malam, dari kluang kul 9.10 malam...pergh aku drive sampai Air keroh jerk..benti kat situ pekena roti bako..pas2 mata aku nak lelap ler pasai dah kenyang...
nak dijadikan cerita...lepas menikmati roti bako..aku g lak ke kedai BASkin RObin...mmg ada d perhentian Air Keroh..if korang semua benti mmg nampak kedai tu atas bukit sket tepi jalan...aku baru nak masuk jerk soang mamat nih nak kunci pintu kaca d bahagian bawah pintu tersebut...
"eh dek ank tutup dah ke...dah habis ker?
ehhh akak ank beli apa?..jap eh..wei akak ni nak beli apa erk..ada lagi tak..die tanya dgn kawan die...kawan die casher kat dlm...
"aku ckp haaa akak nak beli roti canai...ada tak? "
aku nyer sumpah seranah...banganggg ke apa ko nihh..nak bli eskem laaa...
ehh kak takde dah dah habis dah tutup...bole die jwb gi2...
If aku laa jadi budak casher tuuu..aku akan jawab dgn sopan..tapi berfikir sket
" ye kak kami dah nak tutup...lagipun casher pun dah off..if akak nak beli jugek..bole lahhh..."
kan bole ko suh jerk pembeli beli...then sok pagi ko punch laaa...ko tulis laa kat mana2 buku or kertas...ada sale gak dlm kul 10.00 lebeh ni..pas2 bg tau kat manager ko...eeeeeeeeee gerammm aku...tak dapat makan eskem baskin...
takpe laaa nnti aku beli kat Alamanda jer laaa...
pas2 nak biarkan tak rase kempunan..beli eskem kat petronas belah depan perhentian.

EEEE bila lak aku nak beranak kecik lagi...nak bb pa an jer laaa...

Fa'An...ibu die tengah suapkan Jus Anggur...utk sakit Kuning...ermm nyum3

2 comments:

eMMe said...

mama, nak bb! hehehe... ckp bg phk nayli, hehehe...

BUYEN said...

wahhhhh...
pandai nyer engko...